Termeni și condiții

1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.editurathenewearth.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site, care este deținut și administrat de S.C. THE NEW EARTH S.R.L., se recomandă citirea cu atenție a termenilor și conditiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare. Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugam să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.editurathenewearth.ro.

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.
Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.editurathenewearth.ro, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către S.C. THE NEW EARTH S.R.L. și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing/promovare directă.

S.C. THE NEW EARTH va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca S.C. THE NEW EARTH să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin email o cerere simplă în acest sens. În acest caz contul dumneavoastră de utilizator va fi șters din serverele S.C. THE NEW EARTH, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

3. Conținutul. Drepturile de autor

Întregul conținut al site-ului www.editurathenewearth.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al S.C. THE NEW EARTH a oricăror elemente aparținând site-ului www.editurathenewearth.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Întregul conţinut al site-ului www.editurathenewearth.ro (texte, poze, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc.) sunt proprietatea S.C. THE NEW EARTH și a autorului cărților prezentate (Răduță Cristian) şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor și prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei. Copierea şi publicarea acestor materiale (parţial sau integral) se poate face numai cu acordul scris al autorului și al editurii.

Scopul principal al site-ului nu este vânzarea, ci mai mult prezentarea cărților autorului. Tocmai din acest motiv, pe cei interesați să cumpere o carte a autorului care a apărut la altă editură, i-am direcționat spre alte librării online.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor.
Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății.
Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe / sau prin intermediul acestui site web.

Vă aducem la cunoștintă că numele ”Noua Ordine Vibrațională” este marcă înregistrată, în proprietatea autorului acestui concept, în acest sens, orice utilizare a mărcii/conceptului fără acordul societății (sau citarea autorului) fiind pedepsită conform legii.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.editurathenewearth.ro sunt în RON și reprezintă prețurile finale. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesări paginii unde acestea sunt afișate, S.C. THE NEW EARTH rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

4. Livrarea produselor

S.C. THE NEW EARTH se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 4 zile de la data efectuării fiecărei comenzi. Cărțile vor fi expediate prin curier. Deci, la prețul cărților se adaugă taxa de curier (DOAR pentru comenzile mai mici de 40 RON). Taxa de curier aplicată este de 8 RON. Pentru comenzile de peste 40 RON nu se aplică taxă de curierat. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora de către curier. Plata se face la livrare.

5. Limitări

S.C. THE NEW EARTH încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.editurathenewearth.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea, S.C .THE NEW EARTH nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi, cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări, fără anunțarea în prealabil, ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

6. Informații, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail raduta@rocketmail.ro (office@editurathenewearth.ro) atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site-ul, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Te rugăm să ne sesizezi problemele apărute, precum și sugestiile de îmbunătăţire a activităţii editurii, prin email la adresele menţionate la „contact”.

Noua Ordine Vibrațională, mintea care te minte

"Având sute de informații în cap, majoritatea nefiltrate prin simțire, asimilate pe dinafară, multe dintre ele false, nu mai poți distinge clar semnalele corecte ale inimii." Cristian Răduță