Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Marketingul, marea pacaleala

În România asistăm la o situație cel puțin bizară. Deși din punct de vedere genetic, spiritual, al bogățiilor naturale, al armoniei climaterice și chiar material, românii stau poate cel mai bine din lume, foarte mulți dintre ei sunt nemulțumiți de viața din România, crezând că în vest lucrurile merg cu mult mai bine. Această stare de negativism la adresa României și de extaz total la adresa țărilor vestice, a fost alimentată de o lipsă de informație totală: atât dinspre România spre vest cât și în sens invers.

Ultimii cinci ani i-am petrecut în Statele Unite unde am fost la studii post-universitare în domeniul fizicii și al economiei. Cu această ocazie am putut interacționa și cunoaște mai bine cultura americană cât și șocul cultural pe care-l simte fiecare când își părăsește pentru mai mulți ani propria-i țară pentru a se integra într-o altă cultură și în alte obiceiuri. Majoritatea timpului l-am petrecut în New York, NY (1 an) și în Columbus, OH (4 ani), dar am vizitat și alte orașe americane importante ca Chicago, IL, Washington, DC, Boston, MA, Cleveland, OH, Cincinnatti, OH, Detroit, MI, Pittsburg, PA, Atlantic City, NJ, Princetown, NJ, Montreal, Canada cât și altele mai mici.

Experiența călătoriilor mele în străinătate m-a ajutat să acumulez păreri total diferite de ale celor extaziați de ce aud despre „vest”. Pe această diferență de păreri despre realitățile de acolo și de aici se bazează construcția logică a acestei cărți.

Cristian Răduță

 

Deocamdată o puteți achiziționa de la alte librării. 

”Marketingul, marea păcăleală”  cumpără