Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zodiacul european pentru tantalai

 
Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun cine eşti.

 

Descriere

Deşi se scriu sute de cărţi despre astrologie şi se vorbeşte peste tot în media despre horoscoape şi compatibilităţi, cartea de faţă îşi propune să clarifice câteva aspecte foarte importante ale zodiilor, puţin evidenţiate de alţi autori, pentru a atrage atenţia asupra manipulării informaţiilor legate de acest domeniu, dar şi pentru a demonstra importanţa perceperii corecte a energiilor astrale, care ne pot ajuta să-i înţelegem mai bine pe cei din jur, dar şi să ne îmbunătăţim viaţa în toate domeniile – de la cel sentimental până la cel profesional sau spiritual.

Ideea centrală a acestei cărţi este extrem de simplu de reţinut şi foarte uşor de verificat în viaţa de zi cu zi: există două grupe mari de zodii, blocul energetic feminin al semnelor de pământ şi de apă şi blocul energetic masculin al semnelor de foc şi de aer. Nativii născuţi în interiorul unui bloc energetic sunt compatibili între ei la nivel de comunicare, gusturi, gen de activităţi practicate sau stil de viaţă. Cei născuţi în blocuri energetice diferite sunt mai puţin compatibili. La nivel de relaţie de cuplu lucrurile stau exact pe dos faţă de cum sunt prezentate de majoritatea zodiacelor de pe piaţă.

Această carte este o lectură lejeră, plină de exemple clare, concrete, uşor verificabile, în care ni se prezintă cele mai importante caracteristici ale fiecărei zodii, care merită să fie reţinute, observaţii noi, puţin cunoscute, iar ideile importante sunt evidenţiate, astfel încât cititorul, după ce a parcurs această lucrare, va reţine cel puţin câteva lucruri esenţiale care îi pot îmbunătăţi calitatea vieţii în viitor.

Cristian Răduță (2012)

 

Deocamdată o puteți achiziționa de la alte librării.

”Zodiacul european pentru tăntălăi”  cumpără


poze realizate de George Stanciu

Pozele mai detaliate din slider-ul de mai sus sunt realizate de Cristian Ivănescu.