Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Noua Ordine Vibrationala, mintea care te minte

CUVÂNT-ÎNAINTE

Încă din 1998, pe când eram la studii în State, am simțit matricea ciudată în care ne aflăm și am scris despre aceste lucruri în primele mele cărți, “2 ani în America” și “Marketingul, marea păcăleală”, cu mult înainte ca aceasta să devină, de curând, destul de evidentă pentru multă lume … din ce în ce mai multă lume, și asta este minunat!

Eu nu sunt fizician, deși am un doctorat în fizică. Nu sunt nici economist, deși am un MBA în finanțe. Nu sunt constructor, deși am o pasiune pentru construcții. Nu sunt scriitor, deși când mă apucă niște viziuni puternice, ca în clipa prezentă, mă pun la masa de scris în scopul de a le împărtăși cu voi. Nu sunt nici sportiv, deși asta mi-a ocupat o mare parte din viață. Și nu mă pretind nici vreun fel de guru atotștiutor care să vândă oamenilor lecții/iluzii pe bani.

Eu sunt conștiința vibrației la care mă aflu în prezent, deși știu că sunt mult mai mult, că sunt una cu voi toți, practic infinitul, tot ce există și va exista vreodată, iar jocul din prezent în care ne aflăm este doar o parte infimă din marele joc pe care-l vom afla foarte curând. Este super să scri o carte ca aceasta, chiar din mijlocul evenimentelor, care se petrec chiar în acest moment, aici și acum, ca un jurnal de bord scris din mijlocul oceanului, pe drumul spre noua destinație, necunoscută încă.

Deja nu mai merge cu minciuni, cu gânduri și acțiuni joase. Efectele lor se văd acum practic instantaneu. Noua vibrație a Mamei Pământ te împinge de la spate, vrând nevrând, să faci lucrurile cum trebuie. Liberul arbitru al oamenilor se diminuează, văzând cu ochii, de la o zi la alta. Deja a început Noua Ordine Vibrațională. Noua vibrație deja se manifestă. Ordinea este în curs de schimbare.

Cartea asta am scris-o la un alt nivel de conștiință decât acela pe care l-am avut în 2012. Simțeam de mult că este ceva în neregulă cu modul de funcționare al societății și mi-erau evidente majoritatea ciudățenilor sistemului în care trăim, însă lucrurile nu se legau într-un mod unitar până la ultimul detaliu. Dacă, de-a lungul cărții, mai repet din când în când anumite lucruri sub o formă sau alta înseamnă că sunt lucruri foarte importante peste care nu trebuie trecut doar prin două vorbe.

Deși, probabil, majoritatea informațiilor din această carte le veți simți din prima adevărate și rezonând cu simțirile voastre proprii, în general nu trebuie să luați nimic de bun. Ar fi bine să filtrați prin propria minte și simțire toate informațiile prezentate în carte și să faceți propria voastră cercetare referitoare la acestea, mai ales în cazul acelora pe care nu le simțiți în niciun fel, nici adevărate nici false – pentru că acestea din urmă sunt, în general, cele mai periculoase informații care pot virusa și mai mult mintea pe viitor.

De abia după ce citești o carte ca asta, dacă mai există vreuna atât de explicită și de clară, înțelegi că tot adevărul a fost mereu chiar lângă tine, în fața ta, în zeci de melodii, filme, vorbe, priviri sau simboluri prezente peste tot. Multe adevăruri fundamentale legate de modul de manifestare al realității sunt spuse și de alții, însă doar în formă finală. Simțirea oamenilor adesea simte că acestea sunt corecte, pentru că d-aia le și transmit mai departe. Mulți rezonează un pic cu ele, însă mintea lor nefiind pregătită să înțeleagă ce inima a simțit, aceste simțiri înalte vor fi trecătoare. De abia în momentul în care mintea are capacitatea să înțeleagă ce a simțit simțirea, se crează un salt real în conștiința umană. Simțirea este mereu cu doi pași înaintea minții. Creierul/mintea trebuie să încerce mereu să înțeleagă inima și să ia deciziile în acord cu dorințele sale.

Mulți au impresia că înainte de a scrie o carte trebuie să știi dinainte exact ce vrei să spui, să fii un fel de specialist care a mai tot spus și făcut ce va scrie în carte. Nu, în opinia mea, scrisul unei cărți veritabile este o adevărată expediție de regăsire de sine pe care chiar atunci o faci. Înainte de a scrie o carte nu înseamnă neapărat că știi ce vrei să scri. Știi doar despre ce ai vrea să scri și unde ai vrea să te îndrepți … Este ca în povestea lui Hensel și Gretel: fiecare cuvânt (idee) corect, îmbracat în lumina adevărului, pe care-l așterni pe hârtie te va îndrepta prin vibrația lui înaltă către următorul cuvânt/adevăr, și tot așa. Este incredibil cât de mult poți avansa pe cărare spre identitatea ta reală urmând indiciile “firmiturilor” luminoase ale cuvintelor în spațiul vibrațional al conștiinței.

Adevăratele cărți sunt pentru suflet și tocmai d-aia trebuie scrise din suflet. Trebuie doar să lași vânturile și adierile sufletului să așterne pe hârtie trăirile și experiențele tale. Și asta este și povestea acestei cărți …

Când înțelegi și simți plenar mecanismele de manifestare ale conștiinței divine realizezi că totul este în tine, inclusiv Luna de pe cer, că ești nemuritor, că toate programele de frică care-ți decorează realitatea sunt generate de frica primordială de a-ți pierde sufletul, că realitatea pe care o percepi – inclusiv timpul și spațiul – este doar o creație a minții tale din planul paralel de manifestare a realității în care te afli, că cea mai rapidă cale de evoluție este să trăiești ancorat în prezent urmând calea inimii.

Cristian Răduță (ianuarie, 2014)
Doctor în fizică, MBA

„NOUA ORDINE VIBRAȚIONALĂ, mintea care te minte” cumpără